Popkoor Viventi
Zingen met plezier

Tijdens welke evenementen kunt u ons zien

Kalender 2022  
Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Terugblik op evenementen

Op 22 mei 2022 heeft Viventi opgetreden in het Kalheupinkpark in Oldenzaal. Het park was omgetoverd vol amusement, kunst en cultuur. Het geld wat werd opgehaald is voor het goede doel “Sheltersuit”. Dit is een wind-en waterdicht jack met een optimale bevestiging voor een slaapzak om direct te kunnen schuilen. Een mooi doel wat niet direct het daklozen en vluchtelingenprobleem oplost, maar wel een steuntje in de rug kan bieden. Onderstaand kunt u twee van onze optredens terugkijken.


Op zondag 24 april om 15.00 uur in het MFA in Tilligte hebben wij samen met Amicitia en Belcanto een aantal liederen ter gehore gebracht voor het concert "Leven in Vrijheid". Onderstaand kunt u twee van onze optredens terugkijken.Op zondag 29 december 2020 hielden we ons eerste grote evenement Zving Out  -  Manamana...noe vedan

Hieronder een registratie van de beelden (met dank aan Jan Bonnes). Het eerste betreft de intro met binnenkomst en generale repetitie. Verder zijn er 5 blokken met enkel de muziek (geen cabaret). I.v.m. de grootte van de bestanden zijn deze wat gecomprimeerd waardoor de kwaliteit wat minder is. Als laatste een filmpje met wat foto's van het evenement. 

Intro  

 

Blok 1Blok 2 
Blok 3

Blok 4

Blok 5