Popkoor Viventi
Zingen met plezier

Welkom op de site van Popkoor Viventi

Op deze site kunt u alle informatie vinden over het Popkoor Viventi uit Tilligte. Het koor bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen. Wat ooit eens begon in 1981 als jongerenkoor is na ruim 37 jaar tijd uitgegroeid naar het Popkoor Viventi. Deze naam werd in 2007 bedacht. Viventi komt van het latijnse woord Vivente hetgeen levendig betekent. Aangezien we uit Tilligte komen is de e vervangen door een i.

In het jaar 2018 zijn we begonnen met de transformatie naar popkoor. Onze activiteiten zullen in 2019 steeds meer buiten de reguliere vieringen gaan plaatsvinden. We hopen u dan ook regelmatig te mogen ontmoeten tijdens een van onze evenementen.

Kijk eens rond en laat gerust een bericht achter in ons gastenboek. Uiteraard kunt u via het contactformulier ook een vraag of opmerking sturen aan de redactie.

Specifiek voor de leden is er een speciale pagina met mededelingen.

Als je leuke digitale foto's hebt van een evenement van het koor stuur deze dan a.u.b. op naar redactie@viventi.nl

Ook dit hebben we meegedaan met de Rabo Clubkas Campagne. We hebben ons zelfs extra ingezet om kans te maken op de originaliteitsprijs. Hiervoor hebben we een filmpje opgenomen in en om Tilligte. Als basis kozen we voor het lied "Mooi Tilligte". Op een druilerige zondagochtend hebben we als gehele groep ons ingezet om hier iets moois van te maken.

Op donderdag 18 april werd op Brilmansdennen te Losser de uitslag bekend gemaakt. En tot onze verbazing werden als 1 van de vier winnaars bekend gemaakt.  Dat leverde het mooie bedrag van € 250,00 op.

Tevens werd het bedrag bekend gemaakt wat we kregen voor alle stemmen die we vergaard hadden. Dat leverde tevens nog ruim € 500,00 op. We willen bij deze graag iedereen bedanken die zijn of haar stem uitgebracht heeft voor Popkoor Viventi 

 

 Repetitie

Het koor repeteert elke woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur in het MFA te Tilligte.

 

Heb je interesse? Kom dan gerust eens langs en doe mee!!