Popkoor Viventi
Zingen met plezier

Online bingo avond ViventiLivestream

De livestream is te volgen via onderstaand youtube kanaal. U kunt de livestream volgen door op dinsdag 29 december vanaf 20.00 uur door op het midden van het scherm te klikken. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tips 

Graag geven wij u nog enkele tips voor het bingospel mee:

 - Zorg ervoor dat u 29 december 2020 om 20.00 uur klaar zit achter uw beeldscherm. We starten dan écht live;

- Zorg ervoor dat u naast uw opgeladen laptop (of op netstroom), bingokaart(en) én een vaste of mobiele telefoon ook koffie, thee, fris en/of borrel en wat lekkers dichtbij de hand hebt, aangezien we fanatiek aan de slag gaan. 

- Graag delen we met u nog één keer de link naar de livestream: https://youtu.be/ol-j5kwMXvk. Wanneer u op deze link klikt op dinsdag 29 december om 20.00 uur, bent u live bij de uitzending aanwezig. Of bekijk onderaan deze pagina rechtstreeks deze uitzending.

- Kijkt u via deze website? Zet uw beeldscherm groot door middel van onderstaand icoontje rechts onderin:

Zo hoeft u niet op een klein scherm mee te kijken, maar vergroot de computer het beeldscherm. Zorg er ook voor dat uw geluid aanstaat (dit kan door middel van de luidspreker links naast het icoontje om je beeld te vergroten).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Spelregels

- We spelen 5 keer een ronde online bingo. Dit betekent dat u elke ronde uw gekochte bingokaart opnieuw kan gebruiken! Maak gebruik van (dambord)steentjes óf print uw bingokaart(en) 5 keer uit! 

- Na 3 bingorondes vindt er een pauze plaats, dit is hét moment om even naar het toilet te gaan, nog wat versnaperingen erbij te pakken of uw benen even te strekken. Daarna wordt er weer opperste concentratie verwacht van iedereen!

- Wanneer hebt u bingo? Zodra u de volgende rij(en) alle cijfers kunt wegstrepen. 

1.     Een willekeurige horizontale rij (blauwe lijn)
2.     Een willekeurige verticale rij (rode lijn)
3.     Het kruis (groene lijnen)
4.     De horizontaal bovenste en onderste rij (zwarte lijnen)
5.     Volle kaart (de gehele kaart met nummers weggestreept)  


- -- - 


- - - - Hebt u bingo? Bel dan de studio om live in de uitzending te komen. Het telefoonnummer staat live in beeld vermeld. Belt u niet? Dan kan het zijn dat uw buurman of -vrouw er met de prijs vandoor gaat. Dat wilt u toch niet?!

- Wilt u nog bingokaarten kopen? Dit kan nog tot maandag 28 december 22.00 uur. Daarna sluit de inschrijving op de website van Viventi.

We hopen op fanatieke deelnemers en een gezellige avond voor iedereen!  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------