Popkoor Viventi
Zingen met plezierTijdens welke evenementen kunt u ons zien

Kalender 2022  Eindelijk! Na een lange periode mogen we weer optreden! Je kunt binnenkort ons koor beluisteren op zondag 24 april om 15.00 uur in het MFA in Tilligte voor het concert "Leven in Vrijheid". 

Vrijheid is een groot goed. Op dit moment beseffen we maar al te goed dat het in vrijheid leven niet vanzelfsprekend is, maar dit het wel zou moeten zijn. Daarom brengen wij in samenwerking met Amicitia en Belcanto een aantal liederen ten gehore. Jullie zijn allen van harte welkom, de toegang is gratis.


Op 22 mei 2022 zal het Kalheupinkpark in Oldenzaal omgetoverd worden vol amusement, kunst en cultuur. Op deze dag kun je een gevarieerd aanbod aan amusement, kunst, optredens, livemuziek verkoop van (voorjaars)producten, hapjes en drankjes verwachten en hier heerlijk van genieten. De toegang is gratis! 

Dit jaar wordt aan deze dag een extra sportief element toegevoegd. Stichting BoesCoolFit en BoesCoolTuur organiseren eens per 5 jaar een sport- en cultuurmarkt. Deze is gericht op de kinderen van de basisscholen waarbij er dit jaar ook speciale aandacht is voor de Special Olympics voor kinderen met een beperking. Dit initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Oldenzaal.

Het programma:
Tussen 10.30-12.00 uur crossloop van de basisschoolleerlingen
Vanaf 11.00 -16.00 uur is de kunst en cultuurmarkt geopend

Rond 15.00 uur zal Viventi een aantal liederen in het park ten gehore brengen.

Het geld wat wordt opgehaald is voor het goede doel “Sheltersuit”. Dit is een wind-en waterdicht jack met een optimale bevestiging voor een slaapzak om direct te kunnen schuilen. Een mooi doel wat niet direct het daklozen en vluchtelingenprobleem oplost, maar wel een steuntje in de rug kan bieden.


Terugblik op ons eigen evenement in 2020

Op zondag 29 december 2020 hielden we ons eerste grote evenement Zving Out  -  Manamana...noe vedan

Hieronder een registratie van de beelden (met dank aan Jan Bonnes) Het eerste betreft de intro met binnenkomst en generale repetitie. Verder zijn er 5 blokken met enkel de muziek (geen cabaret). I.v.m. de grootte van de bestanden zijn deze wat gecomprimeerd waardoor de kwaliteit wat minder is.

Intro  

 

Blok 1Blok 2 
Blok 3

Blok 4

Blok 5